• Aanbieding!
  • -50%

Lammy coat gilet oversized

€ 102,00
€ 51,00 50% korting
Maat
Kleur
Laatste items in voorraad
  Veilig

Alle informatie op deze website wordt versleuteld verstuurd

  Verzending

Vandaag besteld, meestal morgen in huis via TNT Post

  Retourneren

Artikelen kunnen binnen 14 dagen worden teruggestuurd

Welkom op onze website, waar stijl en comfort samenkomen in de stoere en tijdloze Lammy Coat Gillette. Deze gewaagde creatie, verkrijgbaar in de klassieke kleuren zwart, bruin en lichtbruin, belichaamt de perfecte combinatie van mode en functionaliteit.

Deze Gillette is ontworpen met een oversize pasvorm voor een moeiteloze en eigentijdse uitstraling. Het ontbreken van mouwen voegt een extra vleugje coolheid toe aan je herfst-wintergarderobe. Met de handige ritssluiting en steekzakken blijf je warm en praktisch, zonder concessies te doen aan stijl.

Onze Lammy Coat is een must-have trend voor het seizoen, die je zeker niet wilt missen. De oversize pasvorm is geschikt voor iedereen, dankzij het one-size-fits-all ontwerp. Bovendien is deze jas gemaakt van hoogwaardig 100% polyester, waardoor hij duurzaam en comfortabel is voor dagelijks gebruik.

Trek deze Lammy Coat aan en omarm de herfst en winter met een zelfverzekerde, stoere uitstraling. Voeg dit veelzijdige stuk toe aan je collectie en bereid je voor om indruk te maken, waar je ook gaat. Welkom in jouw nieuwe favoriete seizoensstijl!

Boessa

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  • Aanbieding!
  • -50%

Body warmer

Normale prijs € 49,95 -50% Prijs € 24,98
Hoe tof is deze bodywarmer met 2 voorzakken, en 2 trekkoorden aan de taille.
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password